Hodnota života

Ako dieťa, som milovala váľať sa na lúke plnej margarétok, ako dieťa som si vždy vravela, že raz keď vyrastiem, budem mať plnú záhradu tejto krásky. A hľa, sen sa splnil.

Mam síce 41 rokov, ale vôbec nevadí. Sen sa splní stále v ten správny čas. V záhradke mame aj kukučku hihihi viete ktorá to je?/rastlinka/

Je krásne len tak sedieť a uvedomovať si cez to všetko, že šťastie ma úplne jednoduchý nádych životného diania.

Napriek všetkému, som šťastná. Mam zdravé, slušné deti, milujúceho manžela, prácu čo priam milujem, uvedomujem si jej hodnotu pre ľudí, moje okolie a hlavne pre mňa.

 Som zdravá. Moje deti a vnúčatá tiež, milujem ich najviac, uvedomujem si, že čas, čo spolu mame je jedinečný.

Plnia sa mi jednoduché sny, fakt, že úplne jednoduché a cítim obrovskú pokoru, vďačnosť, lásku za to dobre, ale aj za to zle.

 Sú ľudia čo prišli, ublížili a zanechali spúšť, ale idem ďalej a dnes viem, že im ďakujem. Boli a sú situácie keď iba zodvihnem zrak a odovzdám Bohu, lebo sama neviem a nie vždy mám silu. Transformovala som sa tu ako človek, preto tiež cítim a mám emócie.

Vždy verím, delím sa, pomáham, chápem a ľúbim, ale aj bojujem s hnevom a pocitom slabosti. Učím sa zvládať ľudské programovanie mysle, tela aj duše.

Hodnotu vidím v slnku, vďaku v chlebe. Ochranu v priateľoch a rodine. Silu v manželstve a nádej v mojich deťoch.

 Nič na svete nie je dôležitejšie ako vnútorný pokoj aj keď okolo vás je hurikán. Ak nemáte vnútorný mier, búrka sa zmení na peklo a vy už z neho nikdy nevyleziete. Tak si nekomplikujte život slabosťou, hádkou, frustráciou, pohŕdaním a útokom. Všetko okolo nás má význam, človek okolo vás,… vás učí, nech je kým kôlvek a situácie?…tie  vás cibria.

Tak sa prestaňte hnevať na celý svet a začnite hľadať svoje šťastie, nechcite ho od okolia, naučte sa ho v prvom rade nájsť a darovať, ako ho dostať. Milujem voľnosť. Som divoká ako tá moja záhrada. Ak cítiš, že tužíš nájsť svoju cestu pokoja, rada pomôžem.

Mentorka a Koúčka spirituálnej cesty. Moon.

Moon
Volám sa Moon, som spirituálna koučka a mentorka holistického učenia, toto učenie akceptuje človeka ako celok: má štyri dimenzie (telesnú, duševnú, spoločenskú a duchovnú) a tie treba plne akceptovať a podporovať. Jedine tak docielime zmenu v živote. Mám niekoľko ročnú prax ktorá bola a je bohatá na skúsenosti či zážitky, ktoré veľakrát nejde logikou vysvetliť...