Nádych,výdych,… a ide sa ďalej.

Toľko krát som počula veď to iba teraz, toľko krát som túžila kričať do tmy, aby ma počuli anjeli samoty, toľko krát som zaťala zuby, toľko krát som pokorne svietila v tme, sprevádzala mŕtveho a viedla živého, toľko krát som vypínala telku, lebo som nechcela počúvať, toľko krát som so slzami vysvetľovala deťom a spoločne sme sa modlili a prosili o zázrak,/stále to pomohlo/ toľko krát som čítala prosbu, toľko krát som zdvihla telefón a na druhej strane som počula plač a uboleného človeka, toľko krát som nevládala a toľko krát som si vravela mantru života kým som stala z postele. Mnoho krát som si vravela vydrž a nedovoľ tme zvalcovať ťa.

Áno pýtala som sa Boha,… Bože čo bude ráno, keď som znova mesto mojej prace dala prednosť poslaniu a nezarobila som./vždy to bolo moje rozhodnutie/ Vždy sme sa spoločne v láske energeticky nakoniec o hojnosť postarali! Áno, všetko fackalo aj mňa a skúšalo ma aj v hmote aj v éteri.

Toľko krát som plakala do vankúša a vravela si to zvládneš, toľko krát som meditovala a prepúšťala strach a smútok,… pocit beznádeje. Áno aj ja som kráčala po ceste temna a zároveň prosila anjelov o silu,… hlavne pre mňa, lebo viem, že ak budem vládať ja,… budú vládať aj ostatní ľudia okolo mňa. Aj ja som riešila mnoho sprostosti s ktorými nesúhlasím a prechádzala som skúškami ako každý z nás.

Dnes viem a verím, že táto transformácia je krásna zmena ktorá posilni vibrácie tejto planéty a my sme si obhájili miesto na pôde tejto krásnej krajiny, a zaslúžili sme si tuto planétu na učenie životného programu. PRETO som sa milión krát usmiala a radovala sa z maličkosti ako je slnko, voda, vietor a ďakovala Bohu za prítomný okamih, ktorý ma napĺňal silou a túžbou vedieť, a jednoducho tu byť.

Som za seba veľmi vďačná, som vďačná za všetko krásne a hrejivé.Cele obdobie pomáhali bytosti z galaxii o ktorých sa ľudom ani nesnívalo. Anjelská ríša hrdo kráčala po boku každého z nás bez nároku, niečo očakávať. Dnes viem, že všetko je potrebne spraviť k zmene a veriť v seba,… vedieť to kým som a čo chcem, bez toho sa strácam, bez toho nemám plán. Preto je dobre nastaviť hranice a usmerniť sa v tom, čo chcem. Aj ty tak sprav. To o čo som prišla a verte, že bolo toho veľa, je pre mňa odpoveď len na to, čo nefungovalo.

Preto som ochotná učiť sa a kráčať ďalej, lebo viem, že napriek tomu všetkému tento život stoji za to. Vybrala som si ho a som za neho vďačná. Viem čo chcem a verím v Boží plán a vlastný zámer duše aj keď to mnoho krát boli. Bolesť nás učí kráčať a dovoliť si vedieť to,… kto som a kým som sa rozhodla stať .

Tak nevešaj hlavu, sme v tom spolu . Ver, že svetelné bystrosti spravili obrovský kus prace a pomoci, tak sa pýtam: ak toľko pre nás spravili?…. prečo nekráčame a nekonáme zmenu, prečo kľačíme a bojíme sa zdvihnúť zrak?! Boh je tu, pomôže každému kto sa rozhodol ostať silný a pracuje na svojom bytí ktorý prinesie hlboký význam pre tento svet. Evolúcia vibruje pre náš prospech, tak sa nebojte objať, nebojte sa usmiať a nemajte strach povedať DOSŤ.

Učí nás to nastaviť si svojho vnútorného liečiteľa a hrdinu. Učí nás pracovať s vlastným vnútorným sudcom a vedmou, spirituálne porasť a dovoliť si pochopiť, že sme neobmedzene bytosti, ale k tomu vedie cesta rastu a predieranie sa toľkým odpadom, že až zabudneme dýchať. Sme jednota svetla, tak sa usmej a uver v to, že tvoja lampa a vnútorný kompas konajú novu cestu zrodenia.

Pochváľ sa za všetko a nezabudni sa odmeniť. Ja tak isto to spravím a ešte viac sa budem milovať ako doteraz, lebo som Božím planom, som cestou nadeje a možnosti, som cesta lásky a ľudskosti, áno toto som si vybrala ja, ale aby si na to prišla/ prišiel aj ty,…musíš prijať bolesť za priateľa, strach za učiteľa a pustiť ho, poďakovať mu a povedať choď,… už si ma naučil dosť. Tak poď kráčať, spoločne. Človek porastie jedine tak, keď si prizná temno a podá mu znak zmierenia a teraz je na to najvhodnejšia doba, tak prečo neisť s kožou na trh. Sprav to aj ty a osloboď sa od puta temna. Dôveruj Bohu a Anjelom, že sú stále s nami aj keď ťa hmota facka z každej strany.

Ak nájdeš v tom svetlo a blaho, si vedomá krásna bytosť, ak nie, je to tvoja cesta mlčania a aj to je úplne v poriadku. Poďakuj deťom, tvojej láske, rodine, priateľom, klientom, nepriateľom, sebe, svetlu, zime, samote, vďačnosti, hojnosti, sile, sluchu, očiam, telu, duši, duchu, milosti, ráznosti, pokoju, pocitu blaha, proste každému a všetkému.

A viete čo? Som za to vďačná a nikdy by som to nechcela ináč. Všetko je tak ako má.

Namaste priatelia,… vaša milovaná Moon/ Autor: Cesta nádeje Moon

Moon
Volám sa Moon, som spirituálna koučka a mentorka holistického učenia, toto učenie akceptuje človeka ako celok: má štyri dimenzie (telesnú, duševnú, spoločenskú a duchovnú) a tie treba plne akceptovať a podporovať. Jedine tak docielime zmenu v živote. Mám niekoľko ročnú prax ktorá bola a je bohatá na skúsenosti či zážitky, ktoré veľakrát nejde logikou vysvetliť...